zoek binnen Norderney192.nl


NORDERNEY192 NIEUWS:

Nieuwe website 192 Radio
Geplaatst op 11 september 2019

​Vanaf nu is de nieuwe website van 192 Radio online!

Hier kan je luisteren, de programmering inzien en nieuwsberichten lezen over de programma’s (zoals de wekelijkse Top 40, Tipparade, Alarmschijf, LP van de Week, AMBTT, Playback, Billboard Hot 100, Black Music Power en later nog meer), 192 programmering en de diverse lijsten die wekelijks gepubliceerd worden.

Ook de wekelijkse informatie over de 192 Videostream en de videoplayer zelf zijn daar te bekijken.

Kijk op www.192radio.nl

Het oude programmanieuws op de Norderney.nl website zal uit de nieuwspagina gaan verdwijnen. Hier zal wel nog algemeen nieuws van de stichting Norderney blijven verschijnen!


The Day the Music Died - 31 augustus 2019 (sluiting 192 Museum) - uitverkocht!
Geplaatst op 20 augustus 2019

—————————————————————————————————————————————————————————

BERICHT VAN 192TV: KAARTEN UITVERKOCHT!

Vanaf vandaag (22 aug) zijn er geen kaarten meer te koop voor 31 augustus, we zitten nu echt vol. De mensen die niet komen, hopelijk genieten jullie er ook van voor de buis, de uitzending begint om 13 uur en duurt tot 18 uur.”

—————————————————————————————————————————————————————————

Beste gouwe ouwe liefhebbers,

Volgende week zaterdag sluiten wij ons 192 Museum.

Er zijn veel vragen van jullie die we hier hopen te beantwoorden.

Het 192 Museum gaat die dag om 12 uur open, de LIVE uitzending begint om 13.00 u en het wordt geopend door de DJ’s Ad Bouman, Erik de Zwart en Rob Stenders!

Het programma zal zijn dat The Clarks zullen optreden met nummers van vóór 31 augustus 1974, de volgende artiesten zullen samen met The Clarks optreden:

Rudy Bennett
George Baker
Frans Krassenburg

Ferdi Bolland
Theo van Es
Don Fardon

(alles onder voorbehoud natuurlijk, want de artiesten zijn geen 21 meer…)

Tussendoor draaien we de beste clips uit de periode tot 31 augustus 1974, interviewen we andere artiesten en DJ’s. Rond half zes gaan Ad Bouman, Tineke en Lex Harding nog even terug naar 45 jaar geleden.

Om exact 18.00 u gaat de stekker eruit, net als 45 jaar geleden!

Het goede nieuws is dat om 18.01 u 192TV gewoon door gaat met uitzenden en dat hopelijk nog vele, vele jaren kan doen.

Er is een buiten- en binnenbar, de optredens zijn allemaal buiten vóór het 192 Museum, vanwege de veiligheid (brandweer etc.) mogen er maar 200 mensen tegelijkertijd in het 192 Museum, dat zullen we proberen zoveel mogelijk te begeleiden, aangezien er 1000 mensen komen.
Dus hou er rekening mee dat je iets meeneemt voor het geval het regent.
Neem je e-tickets mee voor controle bij de ingang.

Parkeren kan gratis naast ons Museum en het is ongeveer 10 minuten lopen van het station Nijkerk.
De gehele middag van 13-18 uur wordt LIVE uitgezonden op 192TV, wat ook inhoudt dat er deze middag géén Top 40 is.

We hopen dat jullie allemaal een prachtige middag gaan beleven, in Nijkerk of thuis voor de buis!

Met muzikale groet,
192 TV

Website 192 TV

192 Museum
Oude Barneveldseweg 65b
3862 PS – Nijkerk


Stem op 192 Radio als beste online radiostation!
Geplaatst op 1 augustus 2019

​Meld je aan en breng je stem uit op de website:

ONLINE RADIO AWARDS

Op de website van Online Radio Awards vind je meer informatie. De tekst hieronder is van bovengenoemde website afkomstig.

Online Radio Awards 2019
Het radiolandschap is volop in beweging! Zo is het online radio luisteren sterk in populariteit gestegen, komen er steeds meer ‘internet only’ stations en groeit het aantal podcastluisteraars dagelijks. Na de succesvolle eerste editie pakt de organisatie van de Online Radio Awards uit met een dagprogramma Online Radio Day op 9 oktober 2019 in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. De Online Radio Awards worden jaarlijks in samenwerking met en tijdens de Dutch Media Week uitgereikt aan de meest opvallende online radio makers.

De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl zijn gestart met deze editie, waarbij prijzen uitgereikt voor ‘internet only’ radiomakers en podcasters.

Er worden Online Radio Awards uitgereikt in de categorieën:

Het publiek kan vanaf 1 augustus op deze website zelf stemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. De jury kiest uit de short list met de meeste stemmen de winnaars. De shortlist bestaat per categorie uit 5 nominaties, maar dit jaar voegt de jury daar een wildcard-nominatie aan toe. Hiermee maken online stations en podcasts gericht op een niche onderwerp of doelgroep ook kans. De vakprijs voor ‘beste online radio ambassadeur’ wordt geheel door de jury bepaald.

Breng hier je stem uit: website Online Radio Awards


50 Jaar geleden Apollo 11 - The Eagle has landed
Geplaatst op 20 juli 2019

50 Jaar geleden op 20 juli 1969 landen de astronauten Neil Armstrong, Michael Collins en Edwin Aldrin met het landingsvaartuig ‘The Eagle’ op de Maan. Vanavond van 21.00 uur tot 22.00 uur wat leuke “Maan” nummers op 192Radio.


Apollo 11 - Lancering
Geplaatst op 15 juli 2019

50 Jaar geleden op 16 juli 1969 werd met de lancering van een Saturnus raket, de Eagle maanlander met aan boord de astronauten Neil Armstrong, Michael Collins en Edwin Aldrin gelanceerd vanaf Cape Kennedy. Het Apollo 11 project was daarmee gestart. Dinsdag 16 juli van 14 tot 15 uur op 192 Radio wat leuke maan en rocket plaatjes.


Cees Schrama overleden
Geplaatst op 22 mei 2019

​Vandaag, 22 mei 2019, is de muzikant en producer Cees Schrama overleden op 82 jarige leeftijd. Hij heeft een meer dan grote rol gespeeld in de Nederlandse pop en jazz geschiedenis.

Ook was Cees een graag geziene gast in de Veronia studio’s. En zo kon het gebeuren dat hij in de SoundPush studio een aantal variaties op onze 538 jingles speelde. Hij bespeelde alle intstrumenten zelf, gitaar, piano, vibrafoon en de melotron. De tape zit natuurlijk in ons Veronica archief.

Wij gebruikten ook één van z’n jingles als een rondlooptape ten behoeve van de verwijzing van 192 naar 538. Dat was 24 uur per etmaal een week te horen op 192 mtr.

Tom Collins gebruikte het nummer door Cees “Comin’ home baby” als tune van z’n programma.


De terrasmuur van de voormalige kok van de Norderney
Geplaatst op 5 mei 2019

... ​ziet er fantastisch uit!

Bekijk de muur van Jan Brasser >


Norderney geflest
Geplaatst op 1 mei 2019

​Hans Klencke stuurde een foto van het schip in de fles.

Kijk hier >


Pagina 4 van 57 pagina's: ‹ First  < 2 3 4 5 6 >  Last ›

Nieuwsarchief 

twitterSTICHTING NORDERNEY | internet www.norderney192.nl | e-mail info@norderney192.nl
sitemap| login donateurs | login medewerkers

Het copyright op alle artikelen en informatie op deze website berust bij de Stichting Norderney tenzij anders vermeld. Niets mag geheel of gedeeltelijk worden overgenomen of vermenigvuldigd, in welke vorm dan ook, dan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de Stichting Norderney.


Telco Radio Toppers
Norderney192 op Facebook 192 Radio op Twitter