192 Radio     192 Video
zoek binnen Norderney192.nl


Nieuws Lijsten Forum Adje Bouman's Top Tien 192 Radio 192 Radio programmering 192 TV 192 Videostream Lijsten
NORDERNEY192 NIEUWS:

Update leden-donateur player.
Geplaatst op 16 mei 2012

Een alleraardigste Lex Harding show van 2 oktober 1970.

Lex heeft het over de linkshandigheid van technicus Juul en Henk van Dorp verteld over de voetbalwedstrijd tegen Hilversum 3 die op 4 oktober zal plaats vinden. Daarna aandacht voor de hittip van Henk en wel The Nice.


leden-donateur player nieuws
Geplaatst op 16 mei 2012

Beste leden-donateurs. Een flink aantal programma’s op de player zijn al een paar jaar te beluisteren. En om nu wat ruimte te besparen op onze server zullen binnen een week de eerste 10 geplaatste programma’s worden verwijderd.


Toevoeging donateur-leden pagina
Geplaatst op 22 april 2012

Een beetje vreemde eend in de bijt dit programma, “De techniek staat voor niets”. Het was een éénmalig optreden van technicus Jurg van Beem als dj die samen met Dick Boll als technicus een programma maakte. Het werd uitgezonden op 23 december 1973 en komt uit het archief van Pieter Jan Vink waarvoor wij hem danken.

Te beluisteren op onze donateur-leden pagina.


Zaterdag 21 April
Geplaatst op 16 april 2012

Op zaterdag 21 april om 18.00 uur in het programma ‘Herinnert U zich deze nog’ wordt The Story of … Shocking Blue herhaald. In deze uitzending staat de lp ‘At Home’ uit 1969 centraal, ook gitarist/componist Robbie van Leeuwen komt aan het woord in een interview. De presentatie is van Peter Schavemaker.
Deze Story of … is een voorproefje op de televisie-uitzending van Classic Albums over Shocking Blue die op zaterdag 21 april vanaf 22.15 uur wordt uitgezonden op Nederland 3. In deze tv aflevering komen Robbie van Leeuwen, manager Cees van Leeuwen, platenbaas Willem van Kooten, fotograaf Ronnie Hertz en diverse muzikanten aan het woord.


Radio Veronica via Radio Caroline
Geplaatst op 13 april 2012

Zondag 15 april van 16.00 tot 19.00 uur kun je 3 uur lang luisteren naar Radio Veronica op 259 meter. De Norderney lag nog steeds op het Scheveningse strand, en via Radio Caroline die uitzendklaar gemaakt werd door de technici van Veronica, konden eindelijk om 12 uur ‘s middags de ‘normale’ uitzendingen weer hervat worden. Luister mee met o.a. Tineke en Rob Out waar je de opluchting goed kunt horen. Zondag van 16.00 uur (na Sangria met Rob Stenders) op Veronica192. (De Beatlestory schuiven we een week op).


update leden-donateur pagina
Geplaatst op 5 april 2012

Afgelopen maandag was het 2 april. En op die dag maar dan in 1973 strandde de Norderney op de kust van Scheveningen.

Ad Bouman maakte ter gelegenheid daarvan een documentaire over die stranding. Hij was al te beluisteren op onze stream maar nu via de leden-donateur pagina. De muziek is in stereo!


28 april?
Geplaatst op 19 maart 2012

foto: © Niels Zack


Toevoeging donateur-leden speler
Geplaatst op 5 maart 2012

Tineke-studio Eemdijk 18 juni 1971 23.00-24.00 uur

Tinus was er een paar maanden niet. Ze had met Tony Vos (haar man en de bekende platen-producer) een auto ongeluk gehad op weg naar een concert van Blood Sweat & Tears en was inmiddels zover hersteld dat er bij haar thuis in Eemdijk een studio geïnstalleerd kon worden zodat ze de programma’s daar kon opnemen.
Juul had de studio samen met Karel v.d. Woerd daar op zolder opgebouwd. Je kan de vogels ook horen. Dit was het 1e uur van het eerste programma uit studio Eemdijk. Techniek Juul.
De platen zijn van Livin’ Blues, de Stones, Harry Nilsson, Buffie St. Marie en een lang nummer van de net uitgekomen lp van Yes. Tineke verteld dat Ad Bouman helemaal weg is van deze lp en ‘m een hele nacht al eens “voorgedraaid” heeft daar op de boerderij in Eemdijk, de woonplaats van Tineke.

En dit is een mooie foto van studio Eemdijk. Let op de kat die levensgevaarlijke capriolen uithaalt.


Toevoeging donateur-leden player
Geplaatst op 22 februari 2012

Sliep Uit - Tineke 15 november 1969 Tineke ontvangt als gasten de zangeres van het levenslied Zwarte Lola en Henk Elsink. Er ontspon zich een aardig gesprek. Dit alles te beluisteren via onze leden-donateur pagina.


Pagina 67 van 84 pagina's: ‹ First  < 65 66 67 68 69 >  Last ›

Nieuwsarchief
 

twitterSTICHTING NORDERNEY | internet www.norderney192.nl | e-mail info@norderney192.nl
sitemap| login donateurs | login medewerkers

Het copyright op alle artikelen en informatie op deze website berust bij de Stichting Norderney tenzij anders vermeld. Niets mag geheel of gedeeltelijk worden overgenomen of vermenigvuldigd, in welke vorm dan ook, dan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de Stichting Norderney.


Telco Radio Toppers
Norderney192 op Facebook 192 Radio op Twitter